MeGroove

Hesabını sil

Ne silinir

Profilin, fotoğrafların, hikayelerin, takiplerin, engellerin ve ayarların silinir. Silme kalıcıdır, geri alınamaz.

Ne kalır

Sohbet ettiğin kişilerin telefonundaki mesajlar silinmez. Sana daha önce yazanlar mesaj iletemeyecek. Yasanın saklanmasını zorunlu kıldığı kayıtlar yasal süre boyunca tutulur.

Telefonundaki MeGroove’yu kaldırırsan cihazındaki mesajlar da silinir.

Ayrıntılar Gizlilik Metni’nde

Aboneliğin varsa

Premium aboneliğin varsa mağazada devam eder; hesabı silmek aboneliği iptal etmez. Önce App Store ya da Google Play’den iptal et.

App Store abonelikleriGoogle Play abonelikleri

Hesabını silmek yerine dondurmak istersen bunu uygulamadan yapabilirsin: Ayarlar → Hesap → Hesabı dondur.

Kimliğini doğrula

Hangi yolla kayıt olduysan onu kullan.

E-posta ve şifreyle

Şifreni unuttuysan uygulamadan sıfırlayabilirsin (Giriş → Şifremi unuttum). Uygulamaya erişemiyorsan: Destek sayfası

Google ya da Apple ile